enkel voor abonnees

Wat een verrassing!

blog - 06 02 2022
sneeuwbal
Foto: Unsplash

In het begin van het jaar dacht ik niet dat ik mijn familie snel zou zien. De regels tegen corona over de hele wereld maken het moeilijk om te reizen. Ik vreesde dat het nóg een jaar zou duren voor ik mijn familie weer zou zien. Maar plots gebeurde er iets verrassends. 

Een tijdje geleden besloten mijn man en ik een vakantie te plannen voor ons twee. We kozen voor een reis naar Turkije. We vinden Istanboel een prachtige stad.

Nadat we onze tickets hadden gekocht, belde ik mijn moeder. Zij zei meteen: “Wij willen mee!” Dat was een grote verrassing. Het leek me wel een heel leuk idee. Nog dezelfde dag kocht mijn moeder vliegtickets voor het hele gezin. En zo waren mijn ouders, broer en zus samen met ons vorige week in Turkije. 

Na een paar dagen in Istanboel, vlogen we naar de streek Cappadocië. Daar genoten we van de dikke laag sneeuw. In Indonesië kennen we geen winter. Daarom reizen we graag naar de sneeuw. De laatste dagen genoot ik nog heel erg van mijn familie. En dan was het weer tijd om afscheid te nemen.

Uit
Adin
Uit
Top
67-33
Uit