enkel voor abonnees

Nieuw hoofdstuk

blog - 13 06 2022
iemand met een doos spullen van op kantoor
Foto: Belga / Anna Shvets via Pexels

Het bedrijf waar ik voor werk sluit binnenkort. Het verhuist naar Polen. We krijgen allemaal ons ontslag. Het is een heel raar gevoel. Soms maak je zelf de veranderingen in je leven. Maar soms verandert het leven het pad voor jou. Het draait gewoon om en je kunt het niet controleren. Zoals ze zeggen: de enige constante in het leven is verandering.

Het goede is dat we wat geld en wat tijd krijgen. Dit is dus een goed moment om mezelf wat vragen te stellen. Wat is echt belangrijk in het leven? Meer geld verdienen of meer vrije tijd? Zeker zijn van werk of vrij zijn? Mijn dromen volgen of de veilige weg kiezen?

Ik heb enkele andere jobs gehad voor deze job. En ik besef nu iets grappigs. In mijn hoofd heb ik periodes van mijn leven gesorteerd volgens mijn jobs. Dat is wat er nu ook gaat gebeuren. Ik begin aan een nieuw hoofdstuk. En nu ben ik me er volledig van bewust. Misschien zal dit me helpen om dit moment meer te waarderen. Om een betere beslissing te nemen. En van het volgende hoofdstuk het beste tot nu toe te maken.

 

Uit
Blog Adelina
Uit