enkel voor abonnees

Bakker Bart

blog - 27 09 2021
taart van Bart
Foto: Showbizz Bart

Taarten, cakes, koekjes, wafels… Ik vind het heerlijk om al dat lekkers op te eten. Maar het zelf bakken, vind ik zeker even leuk. Ik hou er ook van om mijn gebakjes mooi te versieren. Dat doe ik met veel zorg. De afwerking moet perfect zijn. Het geeft veel voldoening als mijn gebak er beeldig uitziet.

Onlangs mocht ik gaan eten bij een collega thuis. Natuurlijk had ik zelf een taart gebakken. Die gaf ik aan de gastvrouw. Ze geloofde niet dat ik die taart zelf gemaakt had. Ik zag het aan haar gezicht. Volgens haar had ik die taart gekocht in een winkel. Die avond heb ik enkele keren geprobeerd om de dame te overtuigen. Maar ik denk niet dat het gelukt is.

Natuurlijk kan ik proberen om in de toekomst minder mooi gebak te maken. Misschien moet ik vanaf nu het fruit helemaal scheef op een taart leggen? Of mijn koekjes gekke vormen geven? Dan geloven mensen misschien wel dat ik ze gemaakt heb. Nee, toch maar niet. Ik blijf lekker mijn zin doen. Ik blijf mijn gebak perfect afwerken. Smakelijk!

 

Uit
Showbizz Bart
Uit