Wablieft op de Tools4Schools-beurs in Kortrijk: een groot succes!

De beurs Tools4schools is er voor leerkrachten en directie van het kleuteronderwijs, lager onderwijs, secundair onderwijs, logopedisten, ergotherapeuten en kinderverzorgsters. Ze kunnen er kennismaken met boeiende leerstrategieën en de nieuwste educatieve materialen. Wablieft was er ook bij op 5 april.

 

De bezoekers

Het publiek was heel divers: we leerden veel leerkrachten kennen, maar ook ergotherapeuten en logopedisten, en personeel uit Welzijnscentra. Wablieft bleek bij het publiek al goed bekend, en heel populair: na drie uur was de Wablieft-stand al bijna uitverkocht. Miriam en Sigrid konden met een kleine 200 geïnteresseerden praten. Zo goed als iedereen deed mee met de Wablieft-wedstrijd om een gratis schoolpakket te winnen. Veel mensen wisten zelfs het antwoord op onze wedstrijdvraag! Ben je benieuwd of jouw organisatie gewonnen heeft? We maken de winnaar snel bekend.

 

Veel interesse

Er was heel veel interesse in de Wablieft-Start. Veel mensen gebruiken de Wablieft-krant, maar kennen Wablieft Start niet. Ze willen hem graag gebruiken voor OKAN, logo- of ergotherapie. Zelfs vanuit de Welzijnscentra was er interesse om de krant te gebruiken, bij mensen met dementie. De boodschap dat er een voorleesfunctie is voor artikels op de website, viel erg in de smaak. 

 

Volgend jaar opnieuw

Onze stand was een groot succes. We doen weer mee in 2024 (datum nog niet bekend). We nemen dan zeker extra Start-kranten mee, en tassen, want die waren na twee uur allemaal uitgedeeld! Wil je ook een mooie Wablieft-tas? Of een schoolpakket winnen? Kom ons dan zeker bezoeken op de Tools4Schools-beurs in 2024. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Uit
Miriam op Tools4Schools
Uit