Nieuwe collega Sigrid stelt zich voor

Wablieft heeft een nieuwe collega: Sigrid Maes! Ze stelt zich graag aan jou voor.

 

"Wat ik graag aan boord breng, is warm enthousiasme, waarvan ik hoop dat het aanstekelijk werkt. Bij Wablieft verzorg ik de verkoop en promotie. Maar vergis je niet, ik ben geen doorsnee gladde verkoper. Ik wil mensen warm maken voor de krant en voor Tekstadvies. Als een echte personal assistant werk ik met je samen om voor jouw organisatie het allerbeste uit ons aanbod te halen. 

Privé ben ik op twee fronten gepassioneerd: ik hou onvoorwaardelijk van kunst en cultuur. Boeken doen me dromen nog voor ik aan het lezen ga. Ik weet dat er altijd een fijn verhaal op mij ligt te wachten. Ik dompel me onder in talen, opera, en ontdek de flamenco door haar poëzie en teksten. Maar ik voel mij ook erg betrokken bij het lot van kwetsbare mensen in de maatschappij. Van onrechtvaardigheid word ik oprecht boos. In een ander leven was ik zeker mensenrechten gaan studeren.

Mijn motto: “Leer je een nieuwe taal, wees dan niet bang om te spreken met mensen”. Want taal is een communicatiemiddel. Met een paar begrippen kom je al ver. Leren gaat alleen als je ook fouten durft maken."

Uit
Sigrid Maes
Uit
Top
50-50
Uit