Ontdek de zes nieuwe Wablieft-boeken!

Door Farida Barki
28/09/2011 om 13:30

Ontdek de zes nieuwe Wablieft-boeken!

De nieuwe Wablieft-boeken zijn er! Het zijn opnieuw zes vlotte boeken in duidelijke taal. Je kan de zes nieuwe boeken bestellen via onze website. Geef je les, en wil je aan de slag met de Wablieft-boeken? Download dan gratis de lespakketten per boek.

Op dinsdag 27 september was het zover. We stelden de zes nieuwe Wablieft-boeken voor in het Ecohuis in Antwerpen (zie foto). Meer dan 100 lezers waren erbij. Ze genoten van de stadsdichter Peter Holvoet-Hanssen, van de gesprekken met de auteurs van de boeken, en van de heerlijke receptie achteraf natuurlijk. Wie er niet kon bijzijn, kan enkele foto’s bewonderen op de Facebook-pagina van Wablieft. Of bekijk ze allemaal hier.

Ook dit jaar bieden de Wablieft-boeken voor ieder wat wils. Smul van enkele eenvoudige en goedkope recepten. Ga op zoek naar het schilderij de Rechtvaardige Rechters. Droom mee over de kinderjaren van schrijfster Diane De Keyzer. Zit op het puntje van je stoel met het spannend verhaal 'Schiet niet te snel' van Bavo Dhooge. Hou je aan de regels van het huis van Tine Mortier. Of ontdek wat jij kan doen om onze planeet te beschermen. Kortom, laat je opnieuw meenemen door Wablieft in de wereld van boeken.  Veel leesplezier!