Feest!

Door Ruud Meert
11/09/2014 om 15:45

Feest!

Wablieft heeft een nieuw beeldboek uit. Dat heet ‘Feest!’ Het boek vertelt het verhaal van Badu en Lien. Ze gaan samen naar een feest.

Feest!’ is een vervolg op ‘Nieuw leven’. Die reeks filmpjes gebruiken veel leraars Nederlands in het onderwijs aan volwassenen. Je kan het boek ook lezen zonder dat je de filmpjes zag.

Het is al nacht.
Jullie zijn laat.

De fiets van Lien is kapot.
Daarom zijn we zo laat.
Sorry.

 

Er is een feest in de school van Lien. Ze wil er samen met haar vriend Badu naartoe. Het is de eerste keer dat Badu alleen naar een feest gaat. Zijn vader Koen maakt zich een beetje zorgen.

 

‘Feest!’ is een vervolg op ‘Nieuw leven’. Die reeks filmpjes gebruiken veel leraars Nederlands in het onderwijs aan volwassenen. Zag je de filmpjes al in de les? Dan zal je de mensen in het boek zeker herkennen. Zag je ‘Nieuw leven’ niet? Dat is geen probleem. Je kan het boek ook lezen zonder dat je de filmpjes zag.


Het boek Feest! is te koop vanaf midden september en kost 10 euro. Vanaf 50 boeken op hetzelfde adres betaal je 8 euro per stuk. Bestellen kan op de website van Wablieft: www.wablieft.be/boeken.