Eerste hulp bij Wablieft-leeskringen

Door
14/02/2012 om 14:20

Een leeskring is de ideale manier om in groep een boek te lezen. Hoe start je een leeskring? Hoe verlopen de gesprekken? Welke werkvormen kan je gebruiken? Ontdek het in onze handleiding 'Eerste hulp bij leeskringen'. Die kan je vanaf nu gratis downloaden op onze website.

Wablieft organiseert dit jaar 20 gratis leeskringen. Een groep cursisten, leerlingen of leden van een vereniging leest een boek samen met de lesgever/begeleider. Daarna kan de auteur langskomen voor een gesprek.. Wablieft bezorgt iedere deelnemer een Wablieft-boek en betaalt de vergoeding voor de auteur.

Hoe pak je als begeleider zo een leeskring aan? Dat lees je nu in onze handleiding 'Eerste hulp bij Wablieft-leeskringen'. Daarin vind je een heleboel tips en suggesties voor werkvormen. Daarmee wordt de leeskring vast en zeker een succes.

De inschrijvingen voor de Wablieft-leeskringen lopen vlot binnen. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. Inschrijven kan nog, via boeken@wablieft.be. Zijn de gratis leeskringen volzet? Dan kan je er natuurlijk zelf ook nog een organiseren. Wablieft brengt je dan in contact met de auteurs.